Олія Гхі Патанджалі (Cow`s Ghee Patanjali) виготовлене в Індії можна для кулінарних, лікувальних та релігійних цілей. Топлене масло Гі Патанджалі повно поживних властивостей і підходить для ідеальної дієти. Топлена олія Гхі – це надзвичайно багате джерело незамінних жирних кислот (ряд поліненасичених жирних кислот), таких як омега-3 та омега-6, вітаміну А, які сприяють засвоєнню поживних речовин у продукти і необхідні для хорошого здоров'я. І що важливо топлене масло Гхі Патанджалі не містить гідрогенізованого масла, природних трансжирів у ньому не більше 3%, а холестерину лише 0.187%.
Коров'яче топлене масло Гхі підвищує пам'ять, інтелект, здатність травлення, життєву енергію (оджас), та рівноважує всі три доші (Вата, Пітта та Капха). Регулярне вживання топленої олії або включення топленої олії в раціон рекомендується для тих, хто хоче набрати у вазі. Великою перевагою топленого масла гхі є здатність не пригоряти при жарінні, на відміну від рослинного та вершкового масел, які при горінні стають канцерогенними. Гхі вважається найбільш корисним олією для приготування їжі, яка сприяє легені засвоєнню. Олія Гхі Patanjali не містить консервантів, барвників, ароматизаторів.
Протипоказання: Ні.
Спосіб зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів.
променів. Не заморожувати.