• Ваш кошик порожній!

Енциклопедія спецій. Від анісу до шафрану. О'Коннелл Дж. А.

Артикул:0103833
Немає відгуків
Енциклопедія спецій. Від анісу до шафрану. О'Коннелл Дж. А.
435 грн
Liqpay
Оплата LiqPAY
online на сайті
 
Забрати з магазину
Забрати з магазину
Адреса: м.Одеса, вул.Жуковського 17
 
Нова пошта по Україні
Нова пошта
по Україні та за кордон
від 70 грн ok
Укрпошта
Ukrposhta
по Україні та за кордон
від 45 грн ok

Опис Енциклопедія спецій. Від анісу до шафрану. О'Коннелл Дж. А.

Історія спецій – це історія людства, вірніше – людських відносин. Кулінарні звички не можна змінити у наказному порядку; неможливо і зберегти їх за чиїмось бажанням. Ці зміни відбуваються випадково – зокрема, внаслідок асиміляції. Протягом усієї історії людства спеції були привабливими та бажаними, відігравали важливу роль у приготуванні та вживанні продуктів харчування. Через це, відстежуючи використання спецій у межах різних культур різних континентах у різні історичні моменти, ми можемо досить точно оцінити характер і рівень такої асиміляції. Іноді використання тих самих спецій поєднує в одну загальну харчову культуру людей, які в іншому мають мало спільного. У нашій книзі багато історій. І всі вони, пов'язані однією темою - спеції - перетворюють нашу спільну історію на один ароматний пряний, іноді гострий, іноді чарівний смак. У книзі ви знайдете застосування різних спецій, і рецепти з ними.

Автор
Джон А. О'Коннелл
Кількість сторінок
384
Країна виробник
Україна
Мова
російська
Обкладинка
тверда

Відгуки Енциклопедія спецій. Від анісу до шафрану. О'Коннелл Дж. А.

Енциклопедія спецій. Від анісу до шафрану. О'Коннелл Дж. А.