"Одні люди ставляться до їжі легко, для інших вона є темою численних сумнівів і роздумів. До недавнього часу я належала до другої категорії: у мене теж складалися непрості відносини з їжею. І ось, нарешті, на власний подив і радості, мені вдалося перейти на іншу сторону. У цій книзі я спробую розповісти, як таке стало можливим. " Ця книга докладно крок за кроком описує те, як народжуються наші пристрасті, симпатії і антипатії до різних продуктів і страв. З одного боку, генетика, сімейні традиції, соціальне оточення дуже впливає на формування наших смаків. З іншого боку - все не так безнадійно, як здається на перший погляд, якщо знати витоки, закони, і усвідомлено йти на їх зміну. Книга читається з великим інтересом, в ній багато історій про прагнення людей прийти до корисного і в той же час бажаного способу життя, в якій їжа - найголовніший її джерело.
Я виявив, що багато людей, які пройшли курс Радикального Прощення і навчилися легко прощат..